Hozzávalók/4 adag:
A csirkecombhoz
• 6 db csirke alsócomb
• 1 bögre zsemlemorzsa
• 2 db tojás
• 12 dkg finomliszt
• 1 bögre kukoricapehely
• só ízlés szerint
• bors ízlés szerint
• 2 ek napraforgóolaj
A coleslawhoz
• 15 dkg Puszta salátakeverék
• 2 dl kefir
• 1 ek méz
• 1 teáskanál mustár
• só ízlés szerint
• bors ízlés szerint
Elkészítés:
A csirkecombhoz
1. A csirkecombokat megmossuk, megtöröljük, jó fél órát állni hagyjuk. Sózzuk, borsozzuk. A tojást felverjük, hozzáadjuk az olajat.
2. A zsemlemorzsába beletörjük a kukoricapelyhet, majd a klasszikus módon - liszt, tojás, zsemlemorzsa - bepanírozzuk a combokat.
3. Sütőrácsra tesszük őket, majd előmelegített sütőben kb. 30-35 perc alatt készre sütjük őket.
A coleslawhoz
1. Közben elkészítjük a salátát - az öntet hozzávalóit kikeverjük, jól összedolgozzuk a salátával, majd fogyasztásig hűtőbe tesszük, hogy az ízek kicsit összeérjenek.