Sütőben sült csirkecomb coleslaw salátával

Hozzávalók/4 adag:

A csirkecombhoz
•    6 db csirke alsócomb
•    1 bögre zsemlemorzsa
•    2 db tojás
•    12 dkg finomliszt
•    1 bögre kukoricapehely
•    só ízlés szerint
•    bors ízlés szerint
•    2 ek napraforgóolaj
A coleslawhoz
•    15 dkg Puszta salátakeverék
•    2 dl kefir
•    1 ek méz
•    1 teáskanál mustár
•    só ízlés szerint
•    bors ízlés szerint

Elkészítés:

A csirkecombhoz
1.    A csirkecombokat megmossuk, megtöröljük, jó fél órát állni hagyjuk. Sózzuk, borsozzuk. A tojást felverjük, hozzáadjuk az olajat.
2.    A zsemlemorzsába beletörjük a kukoricapelyhet, majd a klasszikus módon - liszt, tojás, zsemlemorzsa - bepanírozzuk a combokat.
3.    Sütőrácsra tesszük őket, majd előmelegített sütőben kb. 30-35 perc alatt készre sütjük őket.
A coleslawhoz
1.    Közben elkészítjük a salátát - az öntet hozzávalóit kikeverjük, jól összedolgozzuk a salátával, majd fogyasztásig hűtőbe tesszük, hogy az ízek kicsit összeérjenek.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben