Zöldsaláta ecetes heringgel


Hozzávalók / 3 adag

•    15 dkg hering (ecetes)
•    15 dkg Bolero salátakeverék
•    1 kis db vöröshagyma
•    4 ek fehérborecet
•    4 ek majonéz
•    150 g joghurt
•    só ízlés szerint
•    bors ízlés szerint
•    1 közepes szár halványító zeller
•    2 közepes db csemegeuborka

Elkészítés

1.    Az uborkát és a halványító zellert apróra vágjuk. A vöröshagymát vékony csíkokra vágjuk, és beáztatjuk az ecetbe kb. fél órára.
2.    Összekeverjük a joghurtot a majonézzel, a sóval és borssal.
3.    A hagymát kivesszük az ecetből, jól lecsöpögtetjük, és összekeverjük a salátával.
4.    Leöntjük a salátaöntettel, majd a tetejére helyezzük a darabokra vágott heringet.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben