Játék

Játékszabályzat/Játék leírása

A játék időtartama: 2016.december 6-20.

A pályázat kiírója az eisberg Hungary és az Add Communication Kft.

 1. A játék folyamata: a játékban mindenki rész vesz, aki privát üzenetben a salatazz.hu facebook oldalára elküldi bármelyik eisberg salátakeverékből elkészített saláta fotóját 2016.dec.06-13. között. A saláták fotói a salatazz.hu facebook oldalon kerülnek megosztásra – majd az első 3 fotó ami a legtöbb kedvtelést kapja nyereményben részesül. Nyereményben részesül továbbá egy olyan személy aki kedvtelést adott le valamelyik feltöltött képre.
 2. A pályázók a játékban való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy üzenetben elküldött képük nevük megjelenítésével felkerül a salatazz.hu Facebook oldalára. Az ezzel kapcsolatos mindennemű jogukról és igényükről a pályázók a képek elküldésével lemondanak.
 3. A játékban nem vehetnek részt:
  • az Add Communication Kft. munkavállalói, megbízottjai, valamint, ezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói;
  • az eisberg Hungary megbízásából a nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek és cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint, ezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói;
  • a 18. életévet be nem töltött kiskorú személyek.
 4. A nyereményjáték során feltöltött képek moderáláson esnek át. Azok a képek ill. szöveges tartalmak amelyek nem felelnek meg a játék és a Salátázz.hu szellemiségének nem kerülnek megjelenítésre. A moderálásra a jogot a Salátázz.hu fenntartja magának.
 5. A Nyereményjáték lezárulásakor a nyertesek a következő ajándékokra jogosultak:
   • 3 helyezett nyereménye 1-1 (összesen 3 db) 6.000 Ft értékű eisberg ajándékcsomag
   • 1 fő szavazó sorsolás alapján (dec.20-án) 1 db 6.000.-Ft értékű ajándékcsomag
 1. A nyerteseket a facebookon tesszük közzé, majd ajándékukat előzetes egyeztetés után postázzuk.

A téves adatközlésből származó esetleges értesítési, kézbesítési késedelmekért és lehetetlenülésükért a kiíró nem vállal felelősséget.

 1. A nyeremények másra át nem ruházhatóak, pénzre át nem válthatóak.
 2. A kiíró jogosult kizárni annak a játékosnak a pályázatát, aki a játék szellemiségével ellentétes módon, tisztességtelen eszközökkel vesz részt.
 3. A kiíró a nyereményjáték részvételi feltételei változtatásának jogát fenntartja.
 4. Az oldal "kedvelésével" („lájkolásával”) illetve a nyereményjáték applikáció használatával a résztvevő elfogadja a Játékszabályzatot.
 5. A személyes adatokra vonatkozó, a játékszabályban nem szabályozott kérdésekben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései irányadóak.
 6. Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben