Ezersziget öntet

Hozzávalók:

  • 2 tojás
  • bors
  • 1 vöröshagyma
  • fél piros húsú paprika
  • 2-3 csemege uborka
  • 4 evőkanál majonéz
  • 1 evőkanál ketchup
  • 3 evőkanál tejszín
  • chili ízlés szerint

Elkészítés:

A tojásokat keményre főzzük. A sárgáját félretesszük. A fehérjét, a hagymát, paprikát, a csemege uborkákkal együtt egészen apró kockára vágjuk, hozzáadjuk a majonézt és a ketchupot. A tojás sárgákat szitán áttörjük, s a tejszínnel együtt a mártásalaphoz adjuk, majd mikor sima, ízesítjük. Használhatjuk vegyes zöldsalátákhoz, szárnyas- és halsalátákhoz, párolt zöldségekhez

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben