Klasszikus Balzsamecetes öntet

hagyományos salátákat remekül kiegészíti, de kiválóan alkalmas halas saláták önteteként.

Hozzávalók:

  • 90 ml extra szűz olívaolaj
  • 60 ml balzsamecet
  • csipet porcukor
  • frissen őrölt bors

Elkészítés:

Tedd az összes hozzávalód egy lezárható üvegbe, akár befőttes üvegbe, majd rázd össze amíg az olaj és az ecet elvegyül egymással.
Hűvös helyen akár 1 hétig is eláll.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben