Rokfortos öntet

Hozzávalók:

  • 15 dkg rokfort
  • 1 dl tejszín
  • 1 evőkanál ecet
  • 3 evőkanál fehérbor
  • fél dl leves kockából
  • bors

Elkészítés:

A sajtot villával megtörjük. Hozzáadjuk a tejszínt, az ecetet és a bort, jól elkeverjük. Hideg húslevest öntünk hozzá, végül borssal ízesítjük.
Felhasználhatjuk levelesekhez, uborkás, paradicsomos, kukoricás, cukkínis, vegyes zöldsalátákhoz.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben