Vinaigrette mártás

Hozzávalók:

  • 1 tojássárgája
  • 1 evőkanál Dijoni mustár
  • 1 evőkanál finomra vágott petrezselyem
  • 1 fej finomra vágott vöröshagyma
  • 1 dl borecet
  • 1 dl (oliva)olaj
  • néhány csepp citromlé
  • bors

Elkészítés:

A tojássárgáját elkeverjük a mustárral, hozzáadjuk a petrezselymet, hagymát, ecetet. Sózuk, borsozzuk, majd habverővel jól elkeverjük, folyamatos keverés közben hozzáöntjük az olajat, rácsepegtetjük a citromlevet, majd ízesitjük; a mártásnak s?r?nek kell lennie. Salátára öntjük. 3 napig lehet h?tőben tárolni.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben