Zöldfűszeres, joghurtos öntet

Hozzávalók:

  • 2 dl joghurt
  • 1 cs kapor
  • 1 cs petrezselyem
  • 1 cs bazsalikom
  • 1 cs újhagyma vagy metélőhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors
  • 3 ek citromlé
  • 1 ek cukor

Elkészítés:

A zöldfűszereket megmossuk, megszárítjuk és apróra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát nagyon apróra összevágjuk majd a zöldfűszerekkel együtt a joghurthoz adjuk.
A citromlével, sóval, borssal és a cukorral ízesítjük, jól összekeverjük.
Felhasználás előtt néhány órára behűtjük.
Zöldsalátákat, csirkesalátákat, grill ételeket remekül feldobja ez a frissítő nyári öntet.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben