Brie

A brie sajt nevét a Párizshoz közeli, azonos nevű tájegységről kapta. Az 1815-ös bécsi kongresszuson híressé vált, amikor is Talleyrand a sajtok királyának nevezte. Fehérpenészes lágysajt, tehéntejből készül.
A zsíros brie sajtok kitűnően felhasználhatók felfújtak sütéséhez, tepsis krumpli vagy röszti készítéséhez, illetve olvasztott formában szószókhoz ( pl. besamel ). Tehetjük szendvicsekbe is, de az alma-dió-brie párosítás a klasszikus!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben