Camambert

Az azonos nevű normandiai faluról elnevezett világhírű francia lágy sajt. Zsírtartalma 45-50%-os. Eredetileg nyers tehéntejből készül, és fadobozban hozták forgalomba, de ma már sokfelé pasztőrözött tejből készül.
Penésszel borított, íze és állaga az érettségétől függ, éretten erősen aromás és szinte folyós.
Szinte ma már alapreceptnek számít a rántott sajt áfonyamártással. Természetesen e mellett számos recept ajánlja a híres penészes sajtot: zöldsalátákhoz pirítóssal ajánljuk, de remekül megy a szőlőhöz, borokhoz kísérőfalatként. Grillezve halakhoz, fehér húsokhoz ajánljuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben