Feta sajt

A feta sajt Görögországból származik és állítólag már az ókori görögök is fogyasztották. A feta szó szeletet jelent.
A feta sajt erősen sós, így ha ezt használjuk, akkor nem szükséges salátánkat külön megsózni. Sokan vízbe áztatják fogyasztás előtt, ezzel csökkentve sótartalmát. Hagyományosan kecsketejből készül, de ma már több féle kecske-juhtej együttes használata is előfordul. A feta krémes, sűrű, morzsalékony, nehezen szeletelhető sajt. Görög salátához, sajttal töltött husokhoz és gyümölcsökhöz is kiváló.
Jól illik a friss paradicsomos, uborkás salátakeverékekhez.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben