Mozzarella

A mozzarella olasz formázott és gyúrt sajt, Campania vidékéről származik. Jellegzetesen szálas és réteges szerkezetű. Bivalytejből vagy pasztőrözött tehéntejből készül, szokásos formája szabálytalan gömb, tojás- és zsemle-nagyság között.
Grillezve, rántva, frissen is fogyasztható salátákkal, tésztákkal, húsokkal. Pizzák legfontosabb feltéte! A kissé ízetlen sajtot célszerű jól megfűszerezve felhasználni. Sózzuk, borsozzuk, olívaolajat, fokhagymát, zöldfűszereket (bazsalikommal nagyon ízletes) adjunk hozzá.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben