Parmezán

Olasz keménysajt Emilia tartományból. Részben lefölözött tehéntejből készül, zsírtartalma 32%-os. Természetes kérgét lekefélik és beolajozzák. Az egyik legrégebbi európai sajt. Történelmi dokumentumok bizonyítják, hogy a 13-14. században már a maihoz hasonló formában létezett. Korlátlan ideig eltartható, egyre keményebbé válik.
Olaszos ételek elengedhetetlen kiegészítője, a paradicsomos tészták feltéteként. Párolt-sült zöldségekhez is használhatjuk, rizottóhoz adva kellemes, karakteres ízt kölcsönöz.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben