Roquefort

Világhírű, drágább kategóriás, kemény, juhtejből készült csemegesajt. A belseje kékes-zöldes színű penésszel van behálózva, mely sajátságos ízt ad neki. A penészt külön erre a célra készítik. Dél-Franciaországból, Roquefort-sur-Soulzon vidékéről származik. A sajttálak nélkülözhetetlen eleme. Azonban rizottókhoz, olasz tésztákhoz is illik. Salátákhoz öntet alapanyagként is használhatjuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben