Fodros endívia

Az endívia saláta hegyes, cakkos levelei enyhén keserűek és kicsit szemcsés szerkezetűek. A klasszikus endívia elegánsan tömör formájú, levelei jellegzetesen keserű ízűek. Kiváló A-, B-, C-, E-vitamin forrás, de nagyobb mennyiségben tartalmaz vasat, káliumot, kalciumot, magnéziumot, cinket, szelént is. Enyhe has- és vízhajtó hatású. Ideális máj és epe betegségek esetén, segíti az emésztést, illetve a szív-, érrendszer egészségének megőrzését, a koleszterinszint szinten tartását.
Hagyományosan tojással és sonkával a Francia „bistro” saláta alapanyaga, de az olasz konyhában is előszeretettel használják. Az endívia leveleket keverhetjük más levelekkel is, így számos salátakülönlegességet alkothatunk vele.

Az endívia különleges ízét több eisberg salátakeverékben is kipróbálhatod, így a Bolero, Fitness, DeLuxe, a Brasiliana, a Wellness, a Florida, a Piccante, a Napi és Családi mixekben.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben