Saláta recept

edeskomenyes rukkola salata fustolt libamellelSaláta reggel, délben, este, amikor csak szeretnéd!Akár a munkahelyedre is viheted, ha diétázol, vagy csak egy friss ebédre vágysz. Ahhoz, hogy kiválassz egy jó saláta receptet legjobb, ha megismered az alapanyagokat. Ha már mindent    tudsz róluk, akkor a receptek szerint egyenként is megvásárolhatod a különböző összetevőket.

Azonban ha gyorsan szeretnél "összedobni" egy salátát, akkor a legegyszerűbb, ha vásárolsz egy salátakeveréket, vagy az összetevőket zacskóban azonnali fogyasztásra előkészítve. Ezzel nemcsak időt spórolsz, hanem ellenőrzött és jó minőségű saláta kerül az asztalodra.

A salátákhoz vásárolhatsz kész önteteket, de magad is elkészítheted azokat, ezekre is találsz itt ötleteket.

Készítheted hússal vagy hús nélkül, hallal vagy tenger gyümölcseivel, sajtokkal, vagy mindezekkel egyszerre!

Bármilyen fogásról legyen is szó, ezek a receptek színt visznek az asztalodra!

Jó étvágyat!

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben