Salatamandala salatazz banner1Mivel fontos számomra, hogy egészségeset, de közben finomat és laktatót egyek, és készítsek a családom számára is, nagyon szeretem az Eisberg salátáit, amiből szinte pillanatok alatt teljes értékű étkezéseket tudok készíteni. Hússal, vagy nélküle, újabb és újabb alapanyagok felhasználási lehetőségét felfedezve. Persze megvannak nálunk is a jól bevált, megunhatatlan kedvencek, de mindig szeretek új recepteket böngészni, amikből ihletet meríthetek.
Szeretem, hogy minden konyhakész, nem kell sok időt töltenem a bevásárlás-pucolás- szeletelés-mosás sokszor fárasztó és időigényes munkájával.
Edzőként pontosan tudom, hogy mennyire fontos a helyes táplálkozás is a mozgás mellett, így a vendégeimnek is csak ajánlani tudom, hogy legyenek bátrak a salátakészítésben, és ne gondolják unalmasnak, vagy egyhangúnak őket.
A rohanó hétköznapokon a green drink a kedvencem, amit magammal tudok vinni, és akár edzések között is elfogyaszthatok. Ezeket is változatos ízvilággal tudjuk elkészíteni, fűszerezni.
Ha megtaláljuk a számunkra hatékony és élvezetes mozgásformát, és mellette szigorú megvonások nélkül, de odafigyelve táplálkozunk, az álomalak egészen biztosan elérhető!

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben