Sült céklás saláta almával és kecskesajttal

A sült cékla édes íze és a friss alma savanyúsága remek párost alkotnak, akár ünnepi fogásnak is beillik ez a különleges ízpárosítású saláta.
 
Hozzávalók 2-3 főre:
1 csomag Eisberg Bolero mix (150 g)
½ zöld alma
1 sült cékla
10 dkg kecskesajt
2 ek dió (kb. 30 g)
¼ lilahagyma
 

Öntet:
3 ek olívaolaj
2 ek balzsamecet
só, bors ízlés szerint

Elkészítés:
Borítsuk egy tálba a mixet, keverjük hozzá a vékonyra vágott lilahagymát és az aprított diót. A céklát alufóliába csomagolva süssük 190-200 fokon kb. 1 óráig. Kockázzuk fel a sült céklát és az almát, majd tegyük bele a salátába.
Az öntet hozzávalóit keverjük össze egy kis tálban, azután öntsük rá a salátára.
Morzsoljuk a saláta tetejére a kecskesajtot

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben