Élelmiszer Magazin 2013/10

(V)edd könnyedén

Az eisberg több mint húsz éve van jelen a magyar piacon friss, konyhakész salátáival. Ez idő alatt végig nagy hangsúlyt fektetett az innovációra, nem csak a gyártástechnológia, hanem a termékek terén is. Új salátakeverékekkel és szezonális mixekkel igyekezett, és igyekszik, a vásárlók minél szélesebb rétegét megnyerni, akik közül egyre többen választják az egészséges falatokat. Április végén kerül a polcokra legújabb termékük a Freshbalance, amellyel a fiatalokhoz szeretnék közelebb vinni salátáikat. A csomagoláson játékos design csábítja az új célcsoportot, de nem csak a kivitel „cool”, hanem a keverék is. A romana, az endívia, a jégsaláta, a frisée, a lollo rosso, a sárgarépa és a spenót változatos elegye hivatott elnyerni a magas ingerküszöbbel bíró generáció érdeklődését. Az eisberg reményei szerint az új mix révén a saláta nem csak a családi ebédek, hanem az iskolás, dolgos hétköznapoknak is részévé válik.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben