Hatékonyság minden téren

A Kaizen-módszer évek óta szerves részét képezi az eisberg vállalati kultúrájának. Legutóbb a salátaüzem előkészítő vonalának dolgozói alkalmazták leghatékonyabban a módszert, a jutalmuk pedig nem maradt el: egy háromnapos lengyelországi kiránduláson vehettek részt.

Az eisberg gyáli üzemében folyamatosan törekszünk arra, hogy minél hatékonyabb legyen a termelés. A hatékonyság növelése nem csak financiális szempontból fontos, de a takarékos alapanyag és energiafelhasználás hozzájárul a cég fenntarthatóság és környezetvédelmi vállalásainak teljesítéséhez is. Épp ezért a Kaizen szakértők meghívása mellett folyamatosan versenyeket is rendezünk a dolgozóknak, amely keretében maguk is a gyakorlatban alkalmazhatják a Kaizen-módszert. Legutóbb június 27-én tartottunk házi versenyt, melyet Optikai Tuning ‒ Az 1-es előkészítő vonal kihozatali veszteségeinek csökkentése elnevezésű körben sikeres dolgozók nyertek meg.

A csapat tagjainak jutalma pedig nem maradt el. Háromnapos külföldi tanulányúton vehettek részt, melynek kezdő állomása Legnica volt, ahol meglátogathatták az eisberg lengyel üzemét. A gyárlátogatás mind a magyar, mind a lengyel fél számára komoly szakmai tanulságokkal zárult. Természetesen nem csak munkából állt az út. Az üzemlátogatást városnézés követte a közeli Wroclawban, az este pedig a bowlingozással fűszerezett lazításé volt. A hazafele vezető úton, a Kaizen-módszer szellemiségét követve, a csapat még megállt egy prágai városnézésre is, így sikerült maximálisan kihasználni az utazás lehetőségeit és egy hasznos, ugyanakkor élményekkel teli, szórakoztató programot megvalósítani.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben