III. FitBalance Award

Idén harmadik alkalommal rendezték meg a FitBalance Award díjátadó gálát, amelynek a nagy érdeklődésre való tekintettel, a Bálna Rendezvényközpont adott helyet.

A magyar fitnesz és sztárvilág színe java megjelent a 2014. december 2-án megrendezett III. FitBalance Awardon. Az érdeklődés azonban nem csak a már előző két alkalommal bizonyított rendezvény hangulatának szólt, hanem a komoly megfontolás után odaítélt díjaknak is. A FitBalance szakmai zsűrije ugyanis idén nem csak a fitnesz sportág képviselőit díjazta, hanem kiterjesztette a díjazottak körét a sport és az egészséges iránt elkötelezett közéleti szereplőkre is, ezáltal is felhíva a szélesebb közönség figyelmet az egészséges életmód fontosságára.

A díjazottak között szerepelt Kasza Tibi (Az év legfittebb műsorvezetője), Czippán Anett (Az év legfittebb műsorvezetőnője), Dér Heni (Az év legfittebb énekesnője), Király Viktor (Az év legfittebb férfi énekese), Kustánczi Lia (Az év legfittebb előadója), Gömöri András Máté (Az év legfittebb színésze), Gregor Bernadett (Az év legfittebb színésznője) és Sarka Kata, aki amellett, hogy elnyerte Az év legfittebb egészség nagykövete díjat, a 2015. április 26-i FitBalance arca is lesz.
A díjátadó mellett két versenynek is helyet adott a rendezvény, így az IFBB Bikini Fitness meghívásos kupának és az IFBB Mens Phisique meghívásos kupának. A két verseny pedig nem csak izgalmakban bővelkedett, hanem a vendégek testközelből is láthatták, hogy mi lehet az eredménye az évekig tartó, komoly edzéseknek.
Az eisberg kiemelt fontosságot tulajdonít a minél teljesebb élet és az egészséges életmód népszerűsítésének, épp ezért áll évek óta támogatóként a FitBalance rendezvényei mögött. Ugyanezen okból támogatja Szabó Niki fitnesz versenyzőt és Taraba Sifter Tímea kangoo oktató munkáját, akik tevékenységét idén a FitBalance zsűrije is elismerte.
Sifi az év prezentere díjat vihette haza, míg Nikit az Év Fitness Versenyzőjének választották, emellett az Arnold Classic Különdíjat is hazavihette. És bár nem kötődik szorosan a FitBalance Awardhoz, meg kell említenünk, hogy a Nem Olimpiai Sportágak Bajnokai választáson 5555 ponttal 2. helyen végzett.
Gratulálunk nekik és a többi díjazottnak, és reméljük, hogy a szervezők jövőre is megrendezik ezt a nagyszerű eseményt.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben