ISO Konferencia

Az eisberg 2014 április 4.-én előadóként vett részt az ISO9000Forum rendezvényén, melynek témája:

KAIZEN - Lean gyakorlatok és fejlesztési eredmények bemutatása nemzetközi példákon (vállalati vezetők, a BANOR Kft., a KAIZEN Institute-Németország szakértői részvételével).

A rendezvényen a gyakorlattal rendelkező cégvezetők és nemzetközi tapasztalattal rendelkező tanácsadók mutatták be az alkalmazott módszereket és elért eredményeiket.

A rendezvényen az eisberg is csatlakozott a szervezethez: ez a csatlakozás is ahhoz segíti hozzá cégünk, hogy az eisberg üzemében alkalmazott jó gyártási gyakorlat a szakmán belül és azon kívül is továbbterjedjen, és a tapasztalatcsere által a mi lean csapatunk is lehetőséget kapjon továbbfejlődésre, más üzemek  látogatására, tapasztalatcserékre.

A fórumról:

„Az ISO 9000 FÓRUM közhasznú társadalmi szervezet 1994. december 14-én alakult meg. A FÓRUM olyan szervezetek egyesülése, amelyek rendelkeznek tanúsított irányítási rendszerrel vagy elkötelezettséget tanúsítanak a minőségszemlélet terjesztése, illetve a minőségfejlesztési eszközök gyakorlatba ültetése érdekében.

Tagjaink között kis-, közepes- és nagyméretű vállalatok, szolgáltató szervezetek, közoktatási intézmények, egészségügyi és szociális intézmények, tanúsító szervezetek, tanácsadó szervezetek, stb. vannak. A FÓRUM-nak közel 400 jogi tagja és több mint 100 Egyéni tagja van. Több száz tagunkat, illetve tevékenységünket a honlapunkon tekintheti meg: www.isoforum.hu.

Az ISO 9000 FÓRUM tevékenységének legfőbb célja a Tagság együttműködésének szervezése és elmélyítése annak érdekében, hogy azok a gyakorlatban már működő, a nemzetközi követelményeknek igazoltan megfelelő minőségirányítási rendszerek bázisán - a fejlett vállalati minőségkultúrát tovább erősítve és terjesztve - minél magasabb szintre emeljék versenyképességüket.

A FÓRUM fontos feladatának tekinti a minőségügy társadalmában a szervezeti kommunikáció megteremtését szakmai párbeszédek és széles körű véleménycserék biztosításán keresztül.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben