Tudományos fórum

A gyógyítás értéke megkérdőjelezhetetlen, a gyerekek egészségéért végzett munka azonban még ezen a területen belül is különös tiszteletet érdemel. Épp ezért az eisberg örömmel támogatta az Imre Bethesda Kórház szakdolgozóinak október 12-én megrendezett Tudományos Fórumát.

Az egész napos szakdolgozói fórum célja az volt, hogy a különböző területeken dolgozó ápolók, szakápolók megosszák munkatársaikkal a hétköznapi munka során tapasztaltakat és a különböző konferenciákon szerzett ismereteiket. Molnár Gabriella, a Imre Bethesda Kórház ápolási igazgatója, megnyitó beszédében a következő felvezetést adta az előadásokhoz,  „az előadók úgy mondják el, és a hallgatók úgy hallgassák, mintha egy tárlatvezetésen lennének. Benézünk ide is, oda is, és olyan dolgokat látunk és hallunk, amelyekről a saját szűkebben vett környezetünkben nem szoktunk minden hétköznapon, és rácsodálkozunk.”

A három szekcióban elhangzó előadások mindegyike a gyermekgyógyászat témakörével foglalkozott, igen bő merítést adva a kórházi mindennapokban felmerülő problémákból. A résztvevők így hallgathattak előadást a gyermekkori fejfájásról, a szülők-ápolók közötti konfliktusok kezelésének módjáról vagy a gyerekek helyes vérvételi módszeréről. A nap végén pedig Gazsi Zoltán, az eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója tartott előadást, amelyből a résztvevők nem csak a cég gyártási technológiáját, de az eisberg filozófiáját is megismerhették.

Az előadókat nem felkérés, hanem önkéntes jelentkezés alapján választották ki, a legjobbakat pedig egy háromtagú szakmai zsűri bírálata alapján díjazták, melyben Czigler Márta az I. Gyermekklinika ápolási igazgatója, Mészáros Magdolna a Pándy Kálmán Kórház ápolási Igazgatója és Sipos Gáborné a MAZSIHISZ Szeretetkórház ápolási igazgatója foglalt helyet.

Természetesen ezen megmérettetés alól Gazsi Zoltán felmentést kapott, ahogy a zsűrizésben sem vett részt, a jutalmazás alól azonban nem vonta ki magát az eisberg. Minden résztvevő eisberg saláta csomagot és egy receptfüzetet kapott, amely tartalmazta az időskori táplálkozással kapcsolatos és cukorbetegek számára készített kiegészítést is, melyet a Dietetikusok Országos Szövetségével közösen készítettünk el. Mindez azonban a legkevesebb azért az áldozatos munkáért, amit nap nap után ezek az ápolók végeznek. Emellett külön megbecsülés illeti azokat, akik ezen megterhelő feladatok mellett még az előadásokra való felkészülést is magukra vállalták. Nagy megtiszteltetés az eisberg számára, hogy ilyen komoly egészségügyi intézmények partnerként tekintenek a cégre, amely reményeink szerint nem csak a saláta fogyasztás és az egészsége közötti egyértelmű kapcsolatnak, hanem az egészséges életmód népszerűsítése érdekében tett erőfeszítéseinknek is szól.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben