Támogatóink (0)

MDOSZ – Gyermekek Egészsége Program (GYERE)

A Salibuli rendezvényünkön ott lesznek a GYERE Gyermekek Egészsége Program résztvevői is. Hogy mi az a GYERE? A program a gyermekkori elhízás megelőzését célul kitűző projekt, amit Magyarországon elsőként Dunharasztiban indítottak el. Itt 4655 gyermek él, közülük sokan tudják, mit kell tenni az elhízással szemben, és mi az, amit kerülniük kell például az étrendjük során… viszont vannak olyan gyerekek, akiknek a program hatalmas segítséget nyújt, hiszen általuk kinyílik a gyermek előtt egy olyan világ, ahol nem kell küszködni a plusz kilókkal, az elhízással járó későbbi betegségeket ne is említsük. A GYERE meghirdetett egy rajzpályázatot a dunaharaszti iskolások körében, amelynek célja a gyerekek egészséges nassolnivalóinak megrajzolása gyümölcsből, zöldségből vagy gabonából.
 Az eisberg Salibuli rendezvény felajánlott 100 darab tiszteletjegyet a legötletesebb rajzpályázatok beküldőinek, így ők is részesei lehetnek az Akvárium Klubban tartott, május 10-i eisberg Salibuli gyereknapnak!
Ha ismersz olyan dunaharaszti gyerkőcöt, aki szeret rajzolni és szívesen eljönne a programra, akkor mindenképp szólj neki a versenyről!
Le ne maradjatok, már csak pár napot kell aludni és Salibulizunk! :)

                                                                      Bátor Tábor

„A 2001-ben életre hívott Bátor Tábor komplex terápiás rekreációs programokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással (JIA), valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére. Nyáron gyerektáborok, ősszel és tavasszal hétvégi Családi és Testvér Táborok formájában szervezünk számukra ingyenes programokat.” – nyilatkozta a Bátor Tábor egyik munkatársa.
A Bátor Tábort a legtöbb ember ismeri. Akár csak fél füllel, de hallott már arról, hogy ott kacagásokban és jókedvben mérik az elégedettséget… és higyjétek el, az elégedettségi mutatójuk mindig maximális! Ez minek köszönhető? Olyan háttércsapatnak, akik szívüket-lelküket beleadják minden részletbe és tervezésbe, illetve olyan támogatóknak és szponzoroknak, akik örömmel segítenek a gyermekek egészsége és jókedve érdekében, hogy ők is élvezni tudják a nyarat!
Gondoltunk egyet és kitaláltuk, hogy szeretnénk felhívni a figyelmet a Bátor Tábor kiváló munkájára, hogy támogathassunk egy olyan szervezetet, ahol rokonszenves az egészséggel kapcsolatos szemléletmódunk és csapatunk elhivatottsága: így jött létre a Salibuli.
Számunkra fontos megmozdulás a Salibuli. Hogy miért? A májusi hónapunk talán egyik legfontosabb eseményére készülünk 10-én. Salibuli elnevezéssel indítottunk egy kampányeseményt, azzal a céllal, hogy a rendezvényen résztvevő családok felnőtt tagjainak tiszteletjegyeiből befolyt összeget teljes mértékben a Bátor Tábornak ajánljuk fel.
Ne habozzatok, salizzatok!

                                                                          Biopont

A Salibuli rendezvényén a Biopont is részt vesz. A Biopont Kft. 1997-ben alakult magyar tulajdonú cégként. Kínálatuk ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó bio-, illetve reform élelmiszerek széles választéka, mely több mint 20 féle termékcsoportot ölel magába. Számos család otthonában évek óta helyet kapnak a  növényi tejhelyettesítők,  bio gabonafélék, bio lisztek és bio gyümölcs- és zöldséglevek, illetve az extrudált termékek.  Folyamatosan bővülő termékkínálatuk kicsik és nagyok igényeit egyaránt kielégíti. A Biopont hisz abban, hogy az egészséges életmód és környezetbarát szemlélet, illetve a tudatos táplálkozás teljesebbé teheti az emberek életét.

                                                             Derecskei Gyümölcsös

„Családi vállalkozásként magunk előtt látjuk a gyümölcsöst több generáció távolságban is, ezért törekszünk a leginkább fenntartható és felelős kertművelési gyakorlatok alkalmazására. A gyümölcsös számunkra élettér, ahol a termelés mellett a természetes élővilág megőrzésére is törekszünk.”

Ha szeretnétek találkozni a Derecskei Gyümölcsös termékeivel, illetve szeretnétek több információt megtudni róluk, akkor gyertek el a Salibulira, hiszen ők is részvételükkel támogatják a BátorTábor munkáját!

Tamogatok All4

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben