Bélszín-saláta

Hozzávalók:

  • 60 dkg bélszín
  • 1 kis fej fejes saláta vagy 1 csomag eisberg szeletelt jégsaláta
  • lollo saláta
  • 10 szem koktélparadicsom
  • 2 db nagyobb répa
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 10 dkg dió
  • 2 evőanál szezámmag
  • tökmagolaj
  • A páchoz:
  • olaj
  • mustár
  • frissen őrölt bors

Elkészítés:

A bélszínt vékony csíkokra felvágtam, olajos-mustáros-borsos pácban hagytam fél napot pihenni.

A lollo és fejes salátát apró darabokra tépkedtem, a répát csíkokra vágtam, a paradicsomot és a paprikát beledaraboltam egy tálba.

Majd a bélszínt kivettem sütés előtt 20 perccel a hűtőből, és magas lángon (6-os fokozat) megpirítottam, a salátára tettem.

Végül diót és szezámmagot is pirítottam a tetejére, és meglocsoltam a tökmagolajjal.

Megjegyzés:

A receptet a fotót Mindmegette és az eisberg közös játékára Pisztaciablog küldte. Köszönjük!  forrás: www.mindmegette.hu

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben