Lazacos saláta

Hozzávalók:

Elkészítés:

Először az olívaolajba beletesszük a rozmaringot és a durvára darált borsot, majd állni hagyjuk (minél tovább, annál jobb, én 2-3 órát szoktam). Később leszűröm.

Az uborkát felkarikázom, a koktélparadicsomokat is felszeletelem, összekeverem a salátával és az olívabogyóval. A medvehagyma leveleit széttépkedem (elég, ha hanyagul széttépjük, jobban is néz ki szerintem úgy), ezt is a keverékhez adjuk. A tetejére rátesszük lazacot, és megöntözzük a fűszeres olajjal, rászórjuk a magvakat. Végül fél citrom levét ráfacsarjuk.

Jó étvágyat!

Megjegyzés:

A receptet a fotót Mindmegette és az eisberg közös játékára Hancika küldte.  Köszönjük!  forrás: www.mindmegette.hu

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben