Tokaj Dressing Málna

A nyár és az ősz legszebb ízei adnak randevút ebben a különleges öntetben. A dresszing alapját két ecet adja. Az egyik az almaecet, amely ízét a málnaágy és a három hónapos érlelés teszi kiugróan gyümölcsössé, ily módon megőrizve ízében és illatában a nyár csodáját. A másik fontos összetevő a tokaji furmintból készült borecet, ami a tájegységre jellemző karakterességgel járul hozzá az öntet telt ízéhez, ami fogyasszuk szinte bármilyen salátával, garantáltan minden egyes falatnál mosolyt fog csalni az arcunkra. A tasak tartalma 40 ml, amely bőven elegendőnek bizonyul két étkezésre is, mindezt telt ízvilágának köszönhetjük. 

Az alábbi receptekben találhatjátok meg:

Sült paradicsomsaláta oregánós kecskesajtgolyókkal

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben