Birsalmás garnélanyársak

Hozzávalók 2 főre:

Elkészítés:

Az olívaolajat összekeverjük egy evőkanál birsalmás Tokaj Dressinggel, sózzuk, belereszelünk egy gerezd fokhagymát és ízlés szerint adunk hozzá chilit.

A birsalmát meghámozzuk, és nagyobb kockákra vágjuk. A garnélát és a birsalmakockákat nyársra húzzuk, megkenjük a páccal és fél órát állni hagyjuk.

Egy grillserpenyőben kevés olajat hevítünk, és a nyársak mindkét oldalát 2-2 perc alatt megsütjük.

A salátát meglocsoljuk a birsalmás Tokaj Dressinggel és garnélanyársakkal tálaljuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben