Fügés-libamájas bagel

Hozzávalók két főre:

  • 1 db füge
  • Hízott libamáj
  • Natúr sajtkrém
  • 1 csomag eisberg Bébispenót
  • Nagy szemű tengeri só
  • Tokaj Dressing Szilva
  • 2 db bagel

Elkészítés:

A hideg, hízott májból vágjunk hat darab ujjnyi vastag szeletet, majd forrósítsunk fel egy serpenyőt és zsiradék hozzáadása nélkül, közepesnél kicsit magasabb lángon, néhány perc alatt pirítsuk meg a májszeletek mindkét oldalát, majd tegyük félre.

A bageleket kenjük meg a natúr sajtkrémmel, tegyünk rá egy adag bébispenótot, helyezzük rá a megpirított májszeleteket. Szórjuk meg a májat nagy szemű tengeri sóval. A fügét vágjuk karikára és tegyük a májra, majd az egészet locsoljuk meg a szilvás Tokaj Dressinggel.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben