Sült padlizsános kuszkusz saláta

Hozzávalók két főre:

 

Elkészítés:

 

Száraz, forró serpenyőben 1-2 perc alatt átpirítjuk a római köményt, majd hozzáadjuk az olívaolajat és beletesszük a kockára vágott padlizsánt. 6-7 perc alatt megpirítjuk, majd a végén sózzuk, borsozzuk.

 

A kuszkuszhoz sóval ízesítjük, hozzáadunk egy evőkanál olívaolajat és felöntjük annyi forró vízzel, amennyi pont ellepi. Lefedjük és állni hagyjuk 10-12 percig.

 

A padlizsánt összekeverjük a kuszkusszal és a salátával, majd Tokaj Vinaigrette Orientallal meglocsolva tálaljuk.

 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben