Sülthúsos Szendvics

Hozzávalók két főre:

  • 1 átsült kacsacomb
  • 1 evőkanál hoisin-szósz
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • fél teásknaál nádcukor
  • kínai ötfűszer-keverék
  • reszelt gyömbér ízlés szerint
  • reszelt fokhagyma ízlés szerint
  • friss koriander
  • rozsos baguette
  • 1 csomag eisberg Bolero mix
  • Tokaj Dressing Málna

Elkészítés:

A sült húst villával szálaira szedjük. A hoisin-szószt, a szójaszószt, a nádcukrot, a kínai ötfűszert, a reszelt gyömbért és a fokhagymát egy kis lábosba tesszük, majd összeforraljuk. A húst beletesszük a szószba és átforgatjuk benne.
A baguette-t szeletekre vágjuk és megpirítjuk. A húst a kenyérszeletekre szedjük, a tetejét megszórjuk friss korianderrel.
Málnás Tokaj Dressinggel meglocsolt salátával tálaljuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben