Tokaj Vinaigrette Balsam

Ecet és olaj. A legklasszikusabb párosítás, ha salátaöntetről van szó ‒  ám mint oly sok dolog esetében ‒, itt is meghatározó a végeredmény szempontjából az alapanyagok minősége és alkalmazásuk arányai. A minőséget egyrészt a kiváló minőségű spanyol olívaolaj garantálja. Másrészt a Magyarországon mindenképpen egyedülállónak nevezhető, furmint borecetből, almaecetből és almamustból készült balzsamecet, amely krémességével már önmagában levenne bármilyen borecet imádót a lábáról, de az olívaolajjal együtt egyszerűen tökéletes párost alkotnak, akár az igaz szerelmesek. És hogy hosszú ideig tartson ennek a párnak a boldogsága, egy kis sóval és borssal tettük színesebbé a találkozásukat. A 40 ml-es kiszerelés miatt pedig két étkezésre elegendő mennyiségű öntetet lehet felhasználni.

Az alábbi receptekben találhatjátok meg:

Wellington sertésszűz

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben