Avokádós babsaláta

    • 25 dkg főtt vörös vagy fekete bab (lecsöpögtetve)
    • 1 felkarikázott poré vagy 2 újhagyma
    • 3 közepes paradicsom, felszeletelve
    • 1 nagyobb avokádó, szeletelve, kimagozva tisztítva
    • 1 evőkanál friss koriander, aprítva
    • 1 lime leve
    • 2 gerezd fokhagyma zúzva
    • 1 teáskanál só
    • 1/4 teáskanál fekete bors

 

 

Elkészítés:

Keverjük össze az össze összetevőt egy nagy tálba és már tálalhatjuk is!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben