Avokádós káposztasaláta

Hozzávalók:

  • 4 kisebb avokádó, tisztítva, felszeletelve
  • 3 evőkanál citromlé
  • 2,5 dl tejszín
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1/2 teáskanál őrölt kömény
  • 1/2 teáskanál só
  • 1/4 teáskanál örölt piros bors
  • 50 dkg fejeskáposzta saláta keverék
  • 1 kisebb édes hagyma felszeletelve
  • 1 kisebb zöld vagy piros kaliforniai paprika felszeletelve

 

Elkészítés:

Pürésítsünk össze 3 avokádót 2 teáskanál citromlével egy nagyobb tálban. A megmaradt avokádót öntözzük meg a maradék citromlével. A teszínt keverjük össze a fokhagymával, köménnyel, borssal, sóval és elegyítsük az avokádó masszával. Keverjük össze a káposztával, adjuk hozzá a darabolt avokádót, hagymát, kaliforniai paprikát és lazán keverjük össze.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben