Dolce Vita burgonyasaláta

Hozzávalók:

Elkészítés:

Póréhagymát, vöröshagymát, újhagymát, retket felaprítunk.
A krumplit  a vízbe belevágjuk. A forrásban lévő vizet sózzuk. A burgonyát 3-4 percig főzzük.
A megfőtt krumplit leszűrjük, majd olívaolajon 2 percig pirítjuk.
Hozzáadjuk a rozmaringot, mely illatossá és pikánssá teszi a burgonyát, majd sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk.
A már összevágott hagymákkal, retekkel összekeverjük.
Tálba kitöltjük, fehér balzsamecetet és tökmagolajat a még meleg krumplihoz hozzáöntjük.
Végül eisberg Dolce Vita salátakeverékkel tálaljuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben