Friss saláta mozzarellával töltött rizsgolyók

Hozzávalók:

Elkészítés:

Póréhagymát és fokhagymát apróra vágunk és olívaolajon megpirítunk. Rizottó rizst hozzáadunk, sózzuk, borsozzuk. Száraz fehér borral meglocsoljuk, majd vízzel felöntjük.
Miután kész a rizs kihűtjük, vizes kézzel a tenyerünkbe veszünk a rizsből, ellapogatjuk, fogunk egy mozzarellát és gombócot formázunk, majd a panírban megforgatjuk.
Olajban hirtelen kisütjük, végül szalvétán lecsöpögtetjük.
eisberg salátakeverékhez paradicsomot, balzsamecetet és olívaolajat teszünk, majd összekeverjük.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben