Friss saláta olivával

Hozzávalók:

  • 1 marék madársaláta
  • 2 paradicsom
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 1/4 jégsaláta
  • 3-4 levél endívia
  • 5 dkg fejeskáposzta
  • 1 sárgarépa vékonyan reszelve
  • -10 dkg fűszeres olivabogyó

Öntet: fokhagymás joghurtos öntet, egy kis bazsalikommal,
frissen őrölt színes borssal

Elkészítés:

Hogy igazán ropogós ízletes salátát kapjunk ne áztassuk el a saláta egészét öntettel.
Keverjük össze a saláta leveleket, endíviát, fejes káposztát az öntettel, tegyük ra paradicsomot, pritamint, répát és zsenge madár salátát,  a legvégén az oliva bogyókat.
Az eredmény egy friss ízű ropogós vidám salátakeverék.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben