Görög saláta

Hozzávalók:

  • 4-5 db paradicsom
  • 3 db fehér húsú paprika
  • 1 nagyobb kígyóuborka
  • 1 fej lila hagyma
  • feta sajt, ízlés szerinti mennyiség (kb 15 dkg)
  • olajbogyó, ízlés szerint (kisebb üveg vagy tasak)
  • olíva olaj
  • oregánó
  • bazsalikom
  • bors

Elkészítés

Elég nagy adag lesz a hozzávalókból, de ebből a salátából sose lehet eleget készíteni.
A paradicsomot, a paprikát, a feta sajtot azonos nagyságú kockára szeleteljük, valamint felkockázzuk a lila hagymát is.
A feta sajt kivételével tálba tesszük őket, beledobjuk az olívabogyókat, majd fűszerezzük és meglocsoljuk olívaolajjal. A felkockázott feta sajtot a végén keverjük csak bele, hogy ne essen nagyon szét.
Hűtőben fél óra alatt összeérnek az ízek, így a legfinomabb.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben