Gourmet saláta sült tojással és erdei gombával

Hozzávalók:

Elkészítés:

Vargányát, laska gombát, csiperkét felvágunk, de bármilyen erdei gombát használhatunk ízlés szerint, majd olívaolajon megpirítjuk.
Adjunk hozzá fokhagymát, rozmaringot, mely illatossá és pikánssá teszi, sót, borsot.
A kivajazott kis edényekbe, vagy otthoni bögrébe a kisütött gombákat kanállal beleszedjük.
Hozzáöntünk egy kis tejszínt, egy-egy tojást ráütünk, végül még egy kis habtejszínt a tetejére öntünk.
Előmelegített 160 fokos sütőbe 10 percre berakjuk.
Amíg a gomba és a tojás összesül, az eisberg Verona salátát olívaolajjal, balzsamecettel összekeverjük.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben