Házi majonézes saláta buggyantott tojással

Hozzávalók (4 főre):

  • 1 csomag eisberg Family salátakeverék
  • 8 szelet érlelt sonka
  • 4 tojás
  • 2 ek ecet
    Dresszing:
  • 2 tojás
  • 2 ek mustár
  • egy narancs leve és héja
  • 2,5 dl szőlőmag olaj

Elkészítés:

A házi majonézhez két tojást, két evőkanál mustárt, reszelt narancshéjat és levét,
két és fél deci szőlőmag olajat, sót, borsot botmixerrel összeturmixolunk.
A serpenyőben a sonkát megpirítjuk, majd lecsepegtetjük róla az olajat.
Az elkészült dresszinggel az eisberg family mix salátát összekeverjük.
Ezután vizet forralunk, és buggyantott tojást készítünk. A vízhez sót és ecetet adunk. Majd egy merőkanál segítségével lassan beleengedjük a tojást. A saláta tetején tálaljuk és a sonka chipseket hozzáadjuk.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben