Káposztás tésztasáláta

Hozzávalók:

  • 5 dkg csigatészta
  • 2 teáskanál olaj
  • 10 dkg vöröskáposzta csíkokra vágva
  • 1 evőkanál barna cukor
  • 2 evőkanál fehér borecet
  • 1/2 teáskanál köménymag
  • 1/4 teáskanál só

Elkészítés

Főzzük meg és csepegtessük le a tésztát. Melegítsük fel az olajat , pároljuk mega káposztát 2 perc alatt kb. Szórjuk meg barnacukorral, ecettel és köménnyel. Fedjük le és további 5 percig pároljuk, amig ropogós lesz.

Még melegen tegyük a tésztára szórjuk meg sóval és borsal! Tálaljuk!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben