Kecskesajttal és bulgurral töltött sült paradicsom

Hozzávalók (4 főre):

  • 1 csomag eisberg Színes sárgarépa mix
  • 8 db nagy paradicsom
  • 1 csomag újhagyma
  • 100g bulgur
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 100g kecskesajt

Elkészítés:

Az újhagymát és a fokhagymát felaprítjuk, majd olívaolajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a bulgurt, és megpirítjuk. 10 percig főzzük.
Egy kis száraz fehér borral felöntjük, majd hagyjuk hogy elpárologjon az alkohol.
A paradicsom tetejét levágjuk, a belsejét kikanalazzuk.
Kecskesajttal töltött paprikát felvágunk, ha ez nincs sima kecskesajtot is használhatunk.
A megfőtt bulgurhoz hozzáadjuk az eisberg színes sárgarépa mix salátakeveréket, a kecskesajtot és összekeverjük.
A paradicsomot a bulguros, répás, sajtos masszával megtöltjük, olívaolajjal meglocsoljuk, kicsit borsozzuk, majd a 180 fokos sütőbe 12 percre betesszük.
Miután kész, egy kis balzsamecettel tálalhatjuk.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben