Madársaláta ricottás burgonyaterrine-nel

Hozzávalók:

A terrinehez:

  • 200g, ricotta vagy túró
  • 250g, burgonya
  • 0,5dl, tejszín
  • 50g, vaj
  • szerecsendió

Az öntethez:

Elkészítés:

A krumplit meghámozzuk, felvágjuk, megfőzzük, végül leszűrjük. Miután leszűrtük, egy tálba beleöntjük, tejszínt és vajat hozzáadunk, egy kis szerecsendiót ráreszelünk, megsózzuk, majd pürésítjük, végül a ricottával összekeverjük.
Az egészet alufóliába, sütőpapírba, fóliába belecsavarjuk, és a hűtőben 1 órát pihentetjük.
Miután összeállt és kihűlt a burgonya terrine, fenyőmagot szárazon megpirítunk, és egy tálba kiszedjük.
Egy-egy egység olíva olajat, szőlőmag olajat és napraforgó olajat, valamint balzsamecetet összeöntünk, sózzuk, borsozzuk, és alaposan elkeverjük
Ezt a dresszinget tálaláskor a felszeletelt burgonya terrine-re, és az eisberg Madársalátára rálocsoljuk.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben