Madársaláta spenóttal és sárgarépával

Madársaláta spenóttal és sárgarépával

Hozzávalók:

  • 15 dkg madársaláta
  • 15 dkg zsenge spenót
  • 2-3 evőkanál alma ecet
  • fél narancsnak a leve
  • só,frissen őrölt bors
  • 4-5 evőkanál olivaolaj
  • 2 evőkanál mandula szelet
  • fél csomag Eisberg sárgarépa csík


Elkészítés:
A répát is elég csak megmosni,ha fiatal ,de ha korosabb akkor tisztítsd meg. A zöldeket tedd tálba , és tedd rá a sárgarépa csíkot.  Lazán keverd össze majd öntsd rá a többi hozzávalóból,a fenti sorrendbe kevert öntetet,és szórd meg a mandulával. Azonnal tálalhatod. Elkészítési idő: 20 perc

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben