Mangós káposztasaláta

Hozzávalók:

225g fehér káposzta csíkok
2 sárgarépa / csíkokra reszelve
1 közepes mangó kimagozva
1 piros chilli, egészen apróra vágva
1 evőkanál napraforgóolaj
3 evőkanál napraforgó mag
4 evőkanál tökmag
1/2 lime leve
2 evőkanál friss koriander
15 dkg salátakeverék, rukola, jégsaláta, spenót

Elkészítés:

Keverjük el a mangó darabokat a répa és a káposzta csíkokat egy nagyobb tálba a chillivel.

Melegítsük fel 1 kanál olajat és a magokat pirítsuk meg egy perc alatt, amíg arany színű nem lesz. Vegyük le a tűzről és várjuk meg, míg kihűl.  Adjuk a koriandert és a lime levét a megmaradt olajhoz. Keverjük hozzá a saláta leveleket, a pirított magokat és a dresszinget egy nagyobb tálba és azonnal tálaljuk!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben