Paradicsomos mozzarella saláta

Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 2  paradicsom
  •  ½ mozzarella sajt (zsírszegény)
  • 10 bazsalikomlevél
  • 1-2 tk. olívaolaj
  • 1 tk. citromlé
  • 1 ek. balzsamecet
  •  só, bors


Elkészítés:

Mosd meg a paradicsomokat, és vágd karikákra, távolítsd el belőlük a zöld szárcsonkokat. A mozzarellát bontsd ki, és hagyd lecsepegni. Szeleteld fel karikákra. A legjobb, ha ugyanolyan méretűek, mint a paradicsomkarikák. Helyezd el egy tányéron a paradicsom- és a sajtszeleteket felváltva, dugj a karikák közé bazsalikomleveleket. Keverd össze az olajat a citromlével, és sózd meg ízlés szerint. Ezzel öntsd le a salátát, majd durvára őrölt borssal díszítsd és fűszerezd. Kész is a friss paradicsomos mozzarella saláta!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben