Petrezselymes diós saláta

Hozzávalók:

  • 2 vagy 3 csokor fodros petrezselyem  
  • 5 dkg frissen szeletelt parmezán
  • 5 dkg kaliforniai dió, összetörve

Dresszing:

  • 2 gerezd fokhagyma
  • 6 evőkanál oliva olaj
  • 1 1/2 teáskanál vörösbor ecet
  • 1/2 teáskanál só
  • 1/4 teáskanál frissen őrölt fekete bors
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben