Rukkolás zöldalmaleves üvegtésztával

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az üvegtésztát forró vízbe áztatjuk, majd fóliával lefedjük, állni hagyjuk.
Zöldalmát négy cikkre vágunk, a magházat kiszedjük.
Egy kancsóba betesszük az almát, hozzáadunk egy egész tasak eisberg rukkolát, 3 deciliter zöldalma levet, majd összeturmixoljuk.
Lime és citrom héját belereszeljük, majd a levüket is belefacsarjuk, és újra turmixoljuk.
Miután lehűlt, az üvegtésztával már tálalhatjuk is.
A végén még egy kis almával és rukkolával díszíthetjük.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben